de Content Mevrouw

Terugblik op Januari 2023

Brandingshoot vrouwelijke ondernemer

Nieuwe kansen

Wauw! Januari begon best wel “leeg” voor mij. Ik keek in mijn agenda en ik dacht.. Niet zo gek veel te doen…

Aangezien mijn leven zoiezo compleet op zijn kop staat wegens mijn relatiebreuk dacht ik, dan pakken we ook maar eens goed door!

Misschien was het één totaal niet mijn keuze, ik kan er wel gebruik van maken om in het ander wèl echt een keuze te maken en een weg in te slaan die ik voorheen wel voorbij zag komen in mijn dromen, maar nooit die stap heb genomen.

Ik nam mijzelf voor om meer BADASS te worden. Om schijt te hebben aan wat andere van me denken. Want dat heeft me dus de afgelopen 4 jaar ook niet veel gebracht…

Ik besloot dus meer naar mijn hart te luisteren.. Wat vind ik nou echt kicken om te doen?

Zoiezo, deze blog. Wie kan mij wat maken als ik open en eerlijk blog over wat mij bezig houd op zakelijk en zelfs een stukje persoonlijk vlak?

Daarnaast wilde ik al zo lang meer connectie met andere (vrouwelijke) ondernemers. Ik heb me in mijn vorige situatie zo vaak zo ontzettend eenzaam gevoeld. Tussen een groep waar ik niets mee kon, en die mij niet begrepen. Waar ik totaal niet mee kon levelen. En waarin ik mijzelf ook echt onveilig in heb gevoeld. Tijd dus om daar nu echt iets aan te gaan doen! Ik ging dus in Januari naar mijn eerste “netwerkborrel” met een stel super leuke en toffe ondernemers. Wow! Waarom had ik dat niet eerder gedaan? Voor het eerst in jaren heb ik weer echt een toffe avond gehad met een groep mensen waarin ik zo ontzettend genoten heb en oprecht veel plezier gehad! Zoveel mooie, leuke en inspirerende gesprekken gehad en oprechte mooie mensen mogen ontmoeten… Wat een boost geeft mij dat!

Brandingshoot vrouwelijke ondernemer

Branding & Shootdagen

In de eerste week van Januari bedacht ik me ook nog even dat het wel tof zou zijn om een Branding & Shootdag op te zetten. Ik regelde diezelfde week nog een locatie en vroeg 2 toffe ondernemers ( Herma van Mooi Advies en Keet van Made by Keet ) om bij mij aan te sluiten om deze dag compleet te maken.

23 januari zette ik/wij dan ook een enorm toffe dag weg met 7 onwijs leuke ondernemende vrouwen. Een geslaagde dag met allemaal blije gezichten en enthousiaste reacties. HOE GAAF IS DAT!

Ingrid Savelkouls ITravel

Webshop de Geurfactory

Zoals ik in mijn vorige blog schreef wilde ik graag mezelf verder ontwikkelen in de e-commerce. Dat is serieus niet zomaar even gedaan. Mijn moeder heeft in de corona periode parfum ingekocht die ze wilde gaan verkopen via een webshop. Die webshop is er nooit meer gekomen. Nu ik weer (tijdelijk) bij mijn moeder woon was het dan ook een super mooie kans om dat eens op te pakken. Om hiervan te leren. En eerlijk is eerlijk, het zijn ook echt leuke producten, dus why not?!

Zo maakte ik halverwege Januari ook nog even een webshop voor de Geurfactory: www.degeurfactory.nl .

Netwerkborrels

Inmiddels heb ik de smaak te pakken en ben ik helemaal enthousiast geworden door netwerkborrel van januari. Ik besloot dus om me voor meer netwerkborrels in te schrijven. In februari en maart heb ik van Fleurig Events een leuke inspiratieochtend en netwerkontbijt ingeschreven en vanuit het clubje van januari gaan we nog een keer borrelen. Super tof! 

Wat heb ik hier zin in en wat brengt het je in een lekkere flow!

 

Ik ben zo benieuwd wat 2023 me gaat geven! Een ding is zeker, ik ga er iets vets van maken! Luisteren naar mijn hart, alleen maar doen waar IK blij van wordt. Dat is vooral het doel! Want wat ik de afgelopen periode heb geleerd is dat je voor jezelf de slingers moet ophangen. Je kunt het altijd maar voor een ander blijven doen, maar uiteindelijk ga je daar zelf niet beter van worden.

Let’s Rock 2023!