de Content Mevrouw

Over de Content Mevrouw

Ilse Bloks

Ilse Bloks Fotograaf voor ondernemers

Over Ilse

Hi leuke ondernemer! Ik ben Ilse Bloks, de eigenaar en fotograaf van de Content Mevrouw.

Eind 2012 kocht ik mijn allereerste spiegelreflex camera en vanaf deze dag ben ik niet meer weg te slaan van mijn camera. Ik begon met het fotograferen van paarden en honden wat al snel een wending nam naar het fotograferen van gezinnen, kinderen en bruiloften.

Door de jaren heen kwam ik erachter dat ik naast fotograferen nog een veel grotere passie had voor het ondernemerschap. Wat een geweldige mooie fascinerende wereld. Ik hou ervan dat je als ondernemer al je passie, inspiratie en creativiteit in je onderneming kwijt kan. Daarnaast vind ik het ook geweldig om te zien hoe andere ondernemers vol passie, liefde en creativiteit hun onderneming opbouwen. Ik kan hier uren over praten en naar andere ondernemers luisteren!

Dit is ook de reden waarom ik de Content Mevrouw ben gestart. Ik vind het geweldig om met andere ondernemers te werken en hun te helpen met mijn fotografie.

Passie voor ondernemen

Die passie voor ondernemen komt niet uit de lucht gevallen. Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin. In mijn kinderjaren hadden mijn ouders een Industriëel Automatiseringsbedrijf. Later zijn mijn ouders ieder een eigen ondernemende richting op gegaan en runt mijn moeder een zeer succesvol reisbureau en mijn vader heeft samen met mijn broertje een goed lopend bedrijf in de zonnepanelen, Warmtepompen en airco’s.

Het is dus helemaal niet zo raar dat ook bij mij het ondernemersbloed stroomt waar het niet gaan kan!

Nog meer passie

Buiten dat ik super blij wordt van fotografie en het ondernemerschap heb ik nog een enorm grote hobby, passie, liefde… Mijn paard Unique. Unique is een lieve voskleurige ruin van 20 jaar oud. Het bijzondere van dit paard is dat hij bij ons geboren is. Wij zijn echt samen opgegroeid en dat maakt dat onze band ontzettend bijzonder en sterk is.

Nog meer weetjes

Ik ben opgegroeid in Geldrop en heb altijd in of rondom Geldrop gewoond. In 2019 leerde ik mijn vriend Christian kennen. Christian is geboren en getogen in Bakel (vlakbij Helmond en Deurne). Christian werkt als mechanisch monteur bij een High Tech machinebouw bedrijf in Helmond. In zijn vrije tijd gaat hij graag voetballen en is hij altijd in voor een gezellig uitje! In 2020 zijn wij gaan samenwonen en dat is dan ook de reden waarom ik mijn geliefde Geldrop heb ingeruild voor Bakel.

Christian en Ilse

Kan ik jou helpen?

Neem contact met mij op!