de Content Mevrouw

Over de Content Mevrouw

Ilse Bloks

Hi lieve jij!

Wat onwijs leuk dat je op mijn website bent beland. Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar en vind je het fijn om mij een klein beetje beter te leren kennen 🙂

Ik ben Ilse Bloks en ik wil graag mijn ondernemersverhaal met je delen!

Het kan zijn dat je me al een tijdje volgt op Social Media en mij dus al een beetje kent, maar het kan ook zijn dat je mij pas net hebt leren kennen.

Van huis uit kom ik uit een echt ondernemers gezin. Ik weet niet beter dan dat mijn ouders altijd eigen bedrijven hebben gehad. Als kind groeide ik op tussen de machines. Mijn ouders hadden namelijk een machinebouwbedrijf. Later heeft mijn moeder een goedlopend reisbureau opgestart en heeft ze momenteel ook nog een eigen reisorganisatie. Mijn vader en broertje hebben een bedrijf in Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco’s.

Zoals je kunt zien zit ondernemersbloed er dan wel in!

Confettishoot Eindhoven

Echter is het niet zo dat mijn eigen reis als ondernemer daardoor heel vlot en vloeiend is gegaan. Mijn visie op ondernemen en het leven ligt toch wel een stukje anders dan hun visie. Ja, ik ben iemand die makkelijk ieder vrij uurtje aan haar onderneming zit, ja ik ben iemand die graag alles uit de kast haalt om mijn klanten blij te maken, ja ik hou ervan om hard te werken…

Toch heb ik door mijn 1e Burn-out die ik op 22 jarige leeftijd kreeg en mijn 2e (lichtere) burn-out die ik op mijn 31 kreeg een andere kijk op ondernemen gekregen. 

Ik ben namelijk een pleaser en als mensen tegen mij zeggen: dit moet je zo doen, dan wil ik daar onbewust ook heel graag aan voldoen. Met als gevolg dat ik steeds verder van mezelf verwijderd raakte.

Totdat ik op het punt kwam dat ik dacht, dit moet anders! Waarom vind ik mezelf veel minder belangrijk dan andere? Ik moet vanuit mijn hart stappen nemen en ondernemen! Ik moet vanuit mijn hart en gevoel mijn bedrijf opbouwen. Ik ben toch in de kern een powervrouw? Een ondernemende Badass waar andere naar kijken en denken: Wow! Met haar wil ik graag samenwerken!

Hier staat ze dan! De Badass die precies doet waar haar hart een vreugdedansje van maakt en waardoor jij als klant onwijs door geïnspireerd gaat raken!

Want wat ik nu doe is een mooi bedrijf opzetten waarin vrouwelijke energie de bovenhand heeft. Waarin ik jou help aan de meest authentieke Brandingfoto’s die je je maar kunt voorstellen. Waarin jij jouw verhaal prachtig op beeld krijgt. Ik help jou om jouw Brand op beeld te krijgen. Ik help jou om zoveel meer uit jouw Brandingfoto’s te halen.

Ik wil heel graag die connectie met jou, vrouwelijke ondernemer. Een bijzondere connectie waarbij ik jou naar een hoger level kan upliften door mijn kennis en ervaring.

Ik als De Content Mevrouw doe zoveel meer dan alleen “een brandingshootje” aanbieden.

Als kind zijnde was ik altijd al in de weer met de camera’s van mijn ouders. Het verhaal dat ik als meisje van 5 jaar al met een wegwerpcamera in madurodam in de meest rare posities ging liggen om bepaalde shots te maken en daar de leukste foto’s uitkwamen zegt eigenlijk al genoeg over het feit dat fotografie er altijd al in heeft gezeten bij mij.

Tijdens mijn 1e Burn-out schafte ik mijn 1e spiegelreflexcamera aan en al snel kreeg ik de vraag of ik een fotoshoot voor iemand wilde doen. De jaren daarna volgde er steeds meer en meer en werd mijn hobby mijn beroep!

Tijdens de Corona periode kwam ik in mijn 2e (soort van) Burn-out waarin ik besefte dat mijn passie veel meer bij de ondernemers lag. Ik besefte dat ik weer te hard aan iets had getrokken en mezelf voorbij aan het lopen was terwijl ik het veel eerder had moeten omgooien en mijn gevoel had moeten volgen. Het duurde even totdat ik de switch echt had gemaakt maar uiteindelijk is vanuit dit verlangen de Content Mevrouw ontstaan!

Brandingshoot vrouwelijke ondernemer

Voor mij is ondernemen een feestje. Het geeft me de vrijheid om precies te doen waar ik blij van wordt. Dat wil ik dan ook uitstralen. In mijn Brand.
Ik hou van vrolijkheid, kleuren, bizar toffe dingen opzetten. Ik wil graag opvallen. Ik hou ervan om in een onwijs lekkere, vrolijke en inspirerende vibe te zitten.


Buiten dat heb ik ook wel een serieuze, chique, vrouwelijke kant. Een kant waarin ik het tof vind om te sparren over serieuze en boeiende dingen in het ondernemerschap. Het is onwijs gaaf om een plan neer te zetten en daaraan te werken. Ik vind het onwijs gaaf om andere ondernemende vrouwen te kunnen helpen. Met mijn camera maar ook daarbuiten.

Ik ben nieuwsgierig, ik ben leergierig, ik hou van uitdagingen en van nieuwe dingen leren en uitproberen. Ik hou ervan om op mijn bek te gaan, weer op te staan en 10x beter terug te komen!

Om vervolgens een feestje te bouwen op hetgeen wat ik heb bereikt, op het doel wat is gelukt!

Love it!

Brandingfotograaf Eindhoven

“Success is not what you have, but who you are.”

Ik wil een Brandingshoot!

Neem contact op!