de Content Mevrouw

Een jaarpakket met 4 sessies aan Kleurrijke en creatieve Branding en/of Bedrijfsfoto’s waarmee jij echt opvalt en je onderscheid van de rest!

Want zeg nou zelf. Jij wil toch gezien worden als ondernemer met je bedrijf? Jij wil toch die goed geweldige klanten aantrekken met jouw authentieke zelf? Jij wil toch jouw gezicht laten zien en jouw boodschap overbrengen? Waar sta jij voor? Wat heb jij jouw klant te bieden?

Tijdens een jaartraject krijg je 4x een fotoshoot waarin wij gaan kijken naar wat jij te vertellen hebt aan jouw klant, want jij wilt delen en waar jij echt opvalt tussen de rest.

Het is super belangrijk om je beeldbank te blijven aanvullen. Je zorgt niet alleen voor nieuwe verfrissende foto’s op je socials maar omdat je groeit binnen je bedrijf door het jaar heen en er altijd veranderingen zullen plaatsvinden binnen je bedrijf blijven je foto’s ook up-to-date aan de fase waarin jij je op dat moment bevind.

Zo kun je op een hele mooie manier jouw klanten meenemen d.m.v. professionele foto’s in de reis die jij met jouw bedrijf maakt. Jouw reis met jouw bedrijf delen online is super belangrijk voor jouw klantenbinding.

Een beeld is het eerste waar mensen naar kijken. Het zegt dan ook meer dan 1000 woorden.

Productfotografie Eindhoven

BEDRIJFS FOTOGRAFIE
JAARPAKKET

4x een Fotoshoot van ±3 uur
*
Op jouw Locatie of in mijn eigen fotostudio
*
Iedere fotoshoot incl. 30 nabewerkte foto’s 
*
Strategiesessie vooraf

Wat zijn de voordelen van een Jaar traject?

  • Je blijft up-to-date met je beeldbank
  • Een jaartraject is voordeliger dan 4 x een losse fotoshoot
  • Als fotograaf ben ik nauw betrokken bij de groei van jouw en jouw bedrijf. Dit zul je terugzien in de beelden.

Dit ben ik, Ilse!

Hi! Ik ben Ilse. Kleurrijk, enthousiast en positief. Ik vind het onwijs leuk om met het ondernemerschap bezig te zijn. Ik bevind me dan ook het liefst tussen ondernemers. 

Vanaf 2012 fotografeer ik al en in de tussentijd heb ik onwijs toffe opdrachten mogen uitvoeren! Ik hou ervan om jou als ondernemer authentiek en in je kracht neer te zetten. Je te laten opvallen en je te helpen om je te onderscheiden van de rest. 

Wat ik vaak terug hoor van klanten is dat ze het zo fijn vinden om met mij te werken door mijn enthousiasme en omdat ik altijd meedenk in oplossingen en leuke en creatieve ideëen aandraag. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en ik probeer je ook altijd op je gemak te stellen als het wat spannend of ongemakkelijk voor je is om voor de lens te staan. Ik heb enorm veel geduld en bij mij is niets te gek!

Ik vind het super belangrijk dat JIJ blij bent met jouw beelden en content die ik voor jou maak. Ik hou dan ook van goede communicatie en heb liever een appje of een belletje van de klant te veel erover dan te weinig!