de Content Mevrouw

Ik help jou met je bedrijfsfoto's en het maken van content voor op Social Media

11
Jaar ervaring
300 +
Klanten geholpen

Build your

Brand!

Verbinding, authenticiteit, kleurbeleving en onderscheiden van de menigte – dat is precies wat ik, als brandingfotograaf, voor jou wil creëren.

Jij bent een ambitieuze ondernemer die klaar is om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. En dat begint met het aantrekken van de juiste klanten. Je klanten willen voelen dat ze een connectie met je hebben. Ze willen zien wie jij echt bent en wat je hen te bieden hebt. Beelden en kleuren zijn vaak het eerste wat ze opmerken – en die eerste indruk moet raak zijn!

Dus, ben je klaar om de aandacht van jouw ideale klant te trekken? Klaar om complimenten te ontvangen over jouw onderscheidende branding? Laat mij je dan helpen. Samen tillen we jouw business naar een hoger visueel niveau en bouwen we jouw merk op door middel van fotografie.

Kom op, laten we dit doen! ‘Build your Brand’ met fotografie die echt bij jou past en laat je bedrijf stralen zoals nooit tevoren!

Ik maak voor jou Brandingfoto’s waar jij alle
creatieve kanten mee op kan!

Een jaarpakket waarin jij verzekerd bent van het hele jaar verfrissende en vernieuwende beelden van jouw bedrijf!

Ik help jou met Social Media door content voor jou te maken!

Dit ben ik, Ilse!

Hi! Ik ben Ilse. Kleurrijk, enthousiast en positief. Ik vind het onwijs leuk om met het ondernemerschap bezig te zijn. Ik bevind me dan ook het liefst tussen ondernemers. 

Vanaf 2012 fotografeer ik al en in de tussentijd heb ik onwijs toffe opdrachten mogen uitvoeren! Ik hou ervan om jou als ondernemer authentiek en in je kracht neer te zetten. Je te laten opvallen en je te helpen om je te onderscheiden van de rest. 

Wat ik vaak terug hoor van klanten is dat ze het zo fijn vinden om met mij te werken door mijn enthousiasme en omdat ik altijd meedenk in oplossingen en leuke en creatieve ideëen aandraag. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en ik probeer je ook altijd op je gemak te stellen als het wat spannend of ongemakkelijk voor je is om voor de lens te staan. Ik heb enorm veel geduld en bij mij is niets te gek!

Ik vind het super belangrijk dat JIJ blij bent met jouw beelden en content die ik voor jou maak. Ik hou dan ook van goede communicatie en heb liever een appje of een belletje van de klant te veel erover dan te weinig!

Confettishoot Eindhoven

Wat andere klanten over mijn diensten zeggen

"Ik heb de Brand & Shootdag als een heerlijke verwendag ervaren. Ilse attendeerde me op deze dag bij een netwerkontbijt in Eindhoven waar ik Ilse heb leren kennen. Toevallig dacht ik er al een tijdje aan om nieuwe foto's van mezelf te laten maken. Ik vond het heel interessant om een kleurenanalyse te ontvangen en hierbij de make-up en kleding op af te laten stemmen. Met deze info, mooie make-up, haarstyling en 2 sets geweldige kleding bij Ilse op de foto was een feest dat het beeld compleet maakt. Ik voelde me heerlijk comfortabel voor de lens van Ilse. Omdat ik me zo ontspannen voelde, durfde ook zelf ideeën in te brengen voor de foto's. Ik kijk met ontzettend veel plezier op deze geheel verzorgde middag terug en ben ontzettend blij met mijn nieuwe foto's die mij als persoon goed vertalen. Wat een vakvrouw is Ilse met een heel leuk team. Echt een aanrader!"
Brandingshoot eventmanager
Marlou Visser
Event Manager
"Ik heb onlangs een fantastische fotoshoot gedaan met confetti bij Ilse van De content mevrouw, en ik kan het iedereen aanbevelen! De shoot was zo feestelijk en leuk en ik voelde me echt op mijn gemak bij Ilse. Haar vaardigheden als fotograaf zijn onmiskenbaar; ze wist precies welke poses ik moest aannemen om er op mijn best uit te zien. De studio was ook echt geweldig. Er was veel ruimte om te bewegen en te experimenteren met verschillende houdingen, en Ilse wist precies hoe ze de ruimte moest gebruiken om prachtige foto's te maken. De confetti was een fantastische toevoeging aan de shoot en maakte de foto's nog feestelijker. Ik raad Ilse ten zeerste aan voor elke ondernemer die iets te vieren heeft, en heeft iedereen dat niet af en toe?! Bedankt voor een geweldige ervaring Ilse!"
Confettishoot Eindhoven
Rianne Persoon
VA
"De Branding & Shootdag was heel leuk en er zijn mooie foto's uitgekomen. Er waren leuke vrouwen aanwezig en het was echt een geslaagde dag! Het kleur advies was ook leuk om te zien wat bepaalde kleur-matchen met je doen."
Ingrid Savelkouls ITravel
Ingrid Savelkouls
Reisadviseur