de Content Mevrouw

High-End Branding Fotografie

Verbinding en Authenticiteit in een goede Brandingfoto zijn onmisbaar. Jouw klant in één oogopslag vangen met jouw foto’s. Dat is wat je wilt. En dit doen we door de juiste kleuren die echt bij jou passen te combineren met wie jij werkelijk bent en waar jij voor staat!

Build your

Brand!

Verbinden, beleving in kleuren en waarde geven. Precies die 3 aspecten wil ik jou als vrouwelijke ondernemer ook geven

Sinds vorig jaar is bij mij de bewustwording gekomen wat kleur met mij kan doen. Kleur maakt mij als ondernemer krachtig en verteld als het ware een verhaal zonder woorden. Jouw verhaal. Kleur zegt zoveel meer dan dat we soms denken. Daarom ben ik zo gek op kleur!

Naast de normale Brandingshoots organiseer ik ook regelmatig Branding & Shootdagen. Een soort verwenmomentje voor jou en je onderneming. Waar je geïnspireerd wordt in kleur, kleding, visagie en haarstyling. Waar de meest mooie waarde met je gedeeld wordt. Een kleuradviseur staat die dag voor je klaar om samen met jou te kijken welke kleuren er op dat moment bij jou passen en geeft je daarin nieuwe inzichten. Je zoekt vervolgens een passende outfit uit die perfect bij jou past en bij wat je uit wil stralen op de brandingfoto’s. Het plaatje wordt compleet gemaakt door een visagiste/hairstyliste. Uiteraard sta ik, als fotograaf, na al het voorgaande voor jou klaar om de perfecte brandingfoto’s van jou te maken! Dit alles vindt steeds plaats op de meest mooie bijzondere locaties die ik vinden kan en die inspirerend en een echte toevoeging zijn voor jouw branding en jouw foto’s.

Mijn missie;
Jou zoveel mogelijk mooie inzichten en prachtige brandingfoto’s meegeven zodat jij vol zelfvertrouwen en met trots het sprankelende middelpunt van jouw bedrijf bent!

Brandingshoot Rosmalen

Uit je hoofd, in je hart

Voor mij is een Brandingshoot veel meer dan een paar foto’s. Voor mij gaan Brandingfoto’s veel verder dan alleen maar een paar foto’s. Voor mij gaan Brandingfoto’s om jouw verhaal.

Wat voel jij als ondernemer wat je zo graag uit wilt dragen naar jouw klant? Welke waarde wil jij jouw ideale klant bieden?

Wat zegt je hart? Wat wil het echt?

Ondernemen in verbinding met je hart is belangrijk, het maakt jou echt identiek en het zorgt ervoor dat jij een enorme aantrekkingskracht gaat hebben op jouw klanten. Gewoon omdat de puurste versie van jouw ondernemende zelf zich laat zien.

Mensen kopen van mensen.

Wij gaan met een Brandingshoot uit het hoofd, in het hart!

Branding & Shootdag

Wil jij een verwendag voor jou en je onderneming?
Wil jij jouw onderneming nog beter op de kaart zetten?
Een waardevolle dag waarin je meer te weten komt over jezelf, welke kleur past er bij jou?
Hoe kan ik mijzelf krachtig neerzetten door middel van kleur?
Wil jij je in een outfit steken die helemaal bij jou en de shoot past (zonder enige koopverplichting).
Wil jij dat er een visagiste en hairstyliste voor je klaar staan om je DE touch up te geven van jouw look voor de brandingfoto’s?
Wil jij, als kers op de taart, na dit alles een stralende, sprankelende, eigen brandingshoot bij mij meemaken?
Dit alles op een onwijs toffe locatie!

Reviews van de vorige deelnemers over de Branding & Shootdagen

Ingrid Savelkouls
Ingrid Savelkouls
@Itravel.persoonlijkreisadvies
Lees verder
De Branding & Shootdag was voor mij een geslaagde dag. Ik heb hele leuke dames leren kennen, tijdens het kleuradvies zijn er weer dingen duidelijk voor mij geworden en de foto's waren ook heel leuk geworden!
Carin van Weerdt
Carin van Weerdt
CW Verzuimadvies
Lees verder
Wat was het een super leuke dag, de Branding en Shootdag! Leuk georganiseerd en de foto's waren ook super leuk geworden! Ik kom zeker nog een keer bij je terug als ik foto's moet hebben voor op mijn website!
Rianne Persoon
Rianne Persoon
@Social.Business.Support
Lees verder
De Branding & Shootdag was enorm leuk! Er hing zo'n leuke sfeer. Het kleuradvies en de outfits passen was echt een leuke aanvulling op een normale Brandingshoot! Verder vond ik de foto's achteraf ook echt super mooi! Ik wil zeker de volgende keer weer mee doen met de Branding & Shootdag!
Angela Jans
Angela Jans
Jans Media & Meer
Lees verder
Wat een leuke ervaring was de Branding & Shootdag voor mij! En dat ondanks op de foto gaan en poseren helemaal niet mijn ding was. De setting en de 3 elementen, kleuradvies, outfit passen en brandingshoot waren enorm leuk en het resultaat is heel leuk. Ik werd tijdens de shoot heel erg op mijn gemak gesteld en ik vond het kleuradvies wat ik kreeg ook leuk. De dag was voor mij erg leerzaam!
Vorige
Volgende