de Content Mevrouw

Compleet Creatief Pakket:
Uitzonderlijke Fotografie en Boeiende Content die Jouw Merk Doen Stralen!

Als ondernemer wil je opvallen, toch? Je wil die goed betalende klanten binnenhalen door je authentieke zelf te tonen, je unieke boodschap te delen. Wat is het dat jij representeert? Wat kan jij jouw klant bieden?

Als Brandingfotograaf doe ik meer dan alleen prachtige foto’s maken; ik creëer een visueel verhaal dat jouw merk tot leven brengt en resoneren met jouw ideale klant. Maar het gaat verder dan dat. Ik bied ook volledig social media beheer aan, waarbij ik gebruik maak van de unieke content die ik speciaal voor jou creëer.

Denk je eens in: geen stress meer over het vinden van de juiste foto, geen zorgen meer over het maken van een boeiende post. Ik neem al het werk uit handen en zorg voor een consistente, aantrekkelijke en professionele aanwezigheid op social media. Met de content die ik maak, zullen je volgers meer betrokken raken en zullen potentiële klanten worden aangetrokken door je authentieke zelf.

Ik creëer niet alleen beelden, maar vorm ook de brug tussen jou en je publiek, om zo je boodschap op een boeiende en effectieve manier over te brengen. Met mijn hulp kan jij je concentreren op wat je het beste doet – je bedrijf runnen – terwijl ik zorg voor je visuele uitstraling en online aanwezigheid. Laten we samen jouw merk tot een succes maken.

Content Creatie Pakket
BASIC

2 Social Media posts per week
*
maandelijks 60 min. Content Creatie gesprek via Zoom
*
Abonnementsduur van 3 maanden
*
Iedere 3 maanden maken we nieuwe foto’s voor nieuwe content

Content Creatie Pakket
MEDIUM

3 Social Media posts per week
*
maandelijks 60 min. Content Creatie gesprek via Zoom
*
Abonnementsduur van 3 maanden
*
Iedere 3 maanden maken we nieuwe foto’s voor nieuwe content

Content Creatie Pakket
ALL-IN

5 Social Media posts per week
*
maandelijks 60 min. Content Creatie gesprek via Zoom
*
Abonnementsduur van 3 maanden
*
Iedere 3 maanden maken we nieuwe foto’s voor nieuwe content

Dit ben ik, Ilse!

Hi! Ik ben Ilse. Kleurrijk, enthousiast en positief. Ik vind het onwijs leuk om met het ondernemerschap bezig te zijn. Ik bevind me dan ook het liefst tussen ondernemers. 

Vanaf 2012 fotografeer ik al en in de tussentijd heb ik onwijs toffe opdrachten mogen uitvoeren! Ik hou ervan om jou als ondernemer authentiek en in je kracht neer te zetten. Je te laten opvallen en je te helpen om je te onderscheiden van de rest. 

Wat ik vaak terug hoor van klanten is dat ze het zo fijn vinden om met mij te werken door mijn enthousiasme en omdat ik altijd meedenk in oplossingen en leuke en creatieve ideëen aandraag. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en ik probeer je ook altijd op je gemak te stellen als het wat spannend of ongemakkelijk voor je is om voor de lens te staan. Ik heb enorm veel geduld en bij mij is niets te gek!

Ik vind het super belangrijk dat JIJ blij bent met jouw beelden en content die ik voor jou maak. Ik hou dan ook van goede communicatie en heb liever een appje of een belletje van de klant te veel erover dan te weinig!

Laat mij jouw content creëren!

Vul hieronder het formulier in om contact op te nemen voor content creatie.

Ik neem binnen 48 uur contact met je op!

Bedankt!

Hi!

Super leuk dat je een aanvraag hebt gedaan bij de Content Mevrouw!

Ik zal binnen 48 uur contact met je opnemen.
Mocht je zelf eerder contact willen opnemen mag je me altijd bellen op: 06-12611396

Liefs, Ilse