de Content Mevrouw

Let's Rock

Branding & Shootdag

Het is tijd om jouw merk super sterk neer te zetten door middel van goede kleuren

Jouw personal Branding versterken door de perfecte styling adviezen met kleding, make-up en haarstyling.

Het is tijd om echt op te vallen door goede Brandingfoto’s die je overal voor kunt gebruiken!

Kleur- en Brandingadvies, Visagie, in de mooiste outfits gestoken worden en Brandingfoto’s. Dat heb jij nodig als vrouwelijke ondernemer!

Het is tijd voor een verwenmoment voor jou en je bedrijf!

En dat verwenmoment geven bij jou bij deze Branding & Shootdag.

Wij zien namelijk dat de vrouwelijke ondernemer zichzelf te kort doet. Ze verschuilt zich achter alle saaie kleurtinten die “in” blijken te zijn en dus totaal niet opvalt tussen de massa van het internet, het social media.

Daarom hebben wij met ons team een prachtig aanbod neergezet waarin jij een fantastische nieuwe switch kan gaan maken met jouw bedrijf. Een switch die jij echt verdient!

Met kleur- en Brandingcoaching zorgen wij ervoor dat jij inzicht krijgt in de kleuren die bij jou passen, waar jij de aandacht mee gaat krijgen.

Je krijgt stylingsadvies van onze Haar en Make-up styliste.

Je krijgt advies over kleding waarin jij net dat beetje extra power in gaat uitstralen.

En vervolgens ga je volledig gestyled op de foto.

Wil jij in 2023 zelfvertrouwen en kracht uitstralen door middel van inspirerende en kleurrijke handvaten om verder te bouwen aan je bedrijf.
Natuurlijk met brandingfoto’s waar je ECHT trots op kunt zijn?

Wij heten je van harte welkom op onze prachtige, kleurrijke locatie onder het genot van een glas bubbels en lekkers van de ambachtelijke banketbakker!

Branding & Shootdag 2 April 2023

Wij hebben iets onwijs waardevols voor je!

Op zondag 2 April 2023  organiseren wij een Branding- & Shootdag speciaal voor jou, lieve ondernemende vrouw!

Dit is een cadeautje voor jezelf.  

Locatie

Natuurlijk Bloemen van Marieke

Druten

Op deze super mooie kleurrijke en bijzondere locatie gaan we de Branding & Shootdag houden. De locatie bevat een aantal stylen wat het allemaal ook zo leuk en interessant maakt! Zo is er een ruimte waar het vol staat met kleurrijke bloemen. Er is een ruimte die echte warmte en luxe uitstraalt en er is een hele mooie kas aanwezig waar vooral lichte en frisse foto’s geschoten kunnen worden.

KleurAdvies

Mooi Advies

Ik ga je alles vertellen over Branding en Kleur. Wat doet kleur met jou en wat doet kleur naar de buitenwereld toe. Het is ontzettend belangrijk dat jij precies uitstraalt met jouw Brandingkleuren zoals jij dat voor ogen hebt. Ik help jou hiermee. Dit gaat een super waardevolle en bijzondere sessie worden vol met geweldige inzichten!

Herma Moolenaar

Mooi Advies

Haar en Make-up

Ruisseau Claire

Ik geef jou op tijdens de Branding & Shootdag advies over haar en Make-up. Het is de bedoeling dat je als jezelf, zoals je jezelf opmaakt in het dagelijks leven naar ons toe komt. Op basis daarvan ga ik jou tips en technieken meegeven hoe jij jouw dagelijkse look een mega goede touch up kunt geven!

Edith Roelofs

Kleding

Made by Keet

Ik geef jou kledingadvies. We kijken samen wie jij bent en wat jij wilt uitstralen en aan de hand van het advies van Herma gaan wij een passende outfit voor jou uitkiezen. En mocht er nu geen passende outfit voor je tussenzitten heb ik nog tal van accessoires waarmee ik jou kan laten zien hoe je deze kunt gebruiken en een compleet andere look kunt creëren! Ik ga jou laten zien dat je met wat kleine aanpassingen in je kleding nog meer power uit kunt stralen!

Keet Schiks

Fotografie

de Content Mevrouw

Ik ga na al deze waardevolle sessies die je hebt gehad van ons geweldige team uiteindelijk brandingfoto’s van je maken. Foto’s die echt zullen gaan opvallen tussen de massa en waarmee jij jouw social media, profielfoto, salespage etc. echt kunt gaan rocken! Ik zal je ook tips geven hoe je meer kunt halen uit de foto’s die we tijdens deze dag maken.

Ilse Bloks

de Content Mevrouw

Jouw investering

Branding & Shootdag

297
247
ex. BTW
 • Warm ontvangst met een Bubbel en een Borrelhapje
 • 30 minuten kleuradvies
 • 30 minuten outfits passen bij Made by Keet
 • 30 minuten branding-shoot op onze toffe locatie
 • 30 minuten Visagie & Hair styling
 • Persoonlijk online galerij waaruit jij al jouw favoriete foto's kunt kiezen
 • incl. 5 nabewerkte foto's
 • Super leuke goodiebag
 •  

Foto's bij bestellen? dat kan!

Extra foto

15
ex. BTW
 • Nabewerkt in kleur en zwartwit
 • Toegestuurd in Hoge resolutie
 • Toegestuurd op webformaat
 •  

5 extra foto's

60
ex. BTW
 • Nabewerkt in kleur en zwartwit
 • Toegestuurd in Hoge resolutie
 • Toegestuurd op webformaat
 •  

10 extra foto's

100
ex. BTW
 • Nabewerkt in kleur en zwartwit
 • Toegestuurd in Hoge resolutie
 • Toegestuurd op webformaat
 •  

De betaling van de Branding & Shootdag zal vooraf gedaan worden. Wij zullen je een factuur sturen. deze factuur dient binnen 5 dagen en voor de start van de shootdag worden voldaan. Wanneer deze factuur is betaald ben je definitief aangemeld.

Wanneer er foto’s bijbesteld worden zal daarvan een losse factuur komen op het moment van de nabestelling.

Inschrijven

Vragen?

Neem contact op met Ilse via 06-12611396 of info@decontentmevrouw.nl

Review Rianne van Social Business Support​
" Ik vond het een hele leuke dag en er hing een super lekkere sfeer! Het kleuradvies en de outfit pas-sessies zijn een leuke aanvulling op de brandingshoot. Ik had de week ervoor toevallig ook al een kleurentest gedaan en daar kwam eigenlijk hetzelfde uit. Dus dat is leuk om te weten! Ik vond het leuk dat Herma mij lapjes gekleurde stof omhing en dat bevestigde heel erg dat alle kleuren ook daadwerkelijk paste. Verder ben ik blij met de foto's, die vind ik heel mooi geworden! Het was een hele leuke dag en voor een hele mooie prijs! "
Review Angela Jans van Jans Media & Meer​
" Het was een hele leuke ervaring en het resultaat was ook erg leuk! Ik heb de foto's al gebruikt voor mijn profielfoto op Facebook, linkedin en ik heb er eentje gebruikt voor bij mijn Column. De setting met de 3 elementen erin waren erg leuk, en het stelde me ook op mijn gemak. Dat brak ook wel echt het ijs. Het kleuradvies was ook super om te krijgen, dat was enorm leerzaam voor mij! Ilse als fotograaf was fijn. Ik werd echt op mijn gemak gesteld, ze nam alle geduld en tijd voor me en ze deed het echt heel leuk! En ik vond het ook heel leuk dat ik meerdere kledingsetjes mocht aandoen om mee op de foto te gaan! "
Review Ingrid Savelkouls van ITravel​
" De Branding & Shootdag was heel leuk en er zijn mooie foto's uitgekomen. Er waren leuke vrouwen aanwezig en het was echt een geslaagde dag! Het kleur advies was ook leuk om te zien wat bepaalde kleur-matchen met je doen. "
Vorige slide
Volgende slide

Q&A

Vragen gesteld over de Branding & Shootdag

Jazeker, je krijgt na het kleurenadvies nog kleurenkaart mee naar huis die gebaseerd is op jouw jaarkleuren.

Made by Keet heeft kleding tot maat 44.

Are you ready to make some

Kick ass Branding Photo's?

Heb jij ook zo'n zin om 2023 te gaan rocken?