de Content Mevrouw

Brandingshoot met Kinderkledingmerk Hippe Aap

Brandingshoot Girlboss

18 Januari 2022 ben ik bij Wendy van Hippe Aap op bezoek geweest voor een Brandingshoot en een Podcast.

Wendy en ik kennen elkaar al super lang. We hebben vroeger bij elkaar op de opleiding Toerisme & Recreactie gezeten. In deze tijd gingen we vaak met elkaar om. Daarna zijn we elkaar een paar jaar uit het oog verloren maar 2 jaar geleden vonden we elkaar gelukkig weer! Wendy startte haar bedrijf Hippe Aap en ik startte ook net mijn fotografiebedrijf op. Enorm tof om elkaar te volgen en te ondersteunen waar we dat voor elkaar konden.

Hippe Aap is een kinderkledingmerk. Wendy omschrijft de stijl van Hippe Aap als stoer, hip en basic. Het is een kinderkledingmerk waarmee je alles kan combineren.

Wendy is zelf een mama van 2 jongens, de vrouw van Bart en het vrouwtje van hond Dries (hij komt ook in de podcast voor, haha)

Brandingshoot in Zaltbommel met Wendy van Hippe Aap

Ik heb Wendy als trotse eigenaar en ondernemer van Hippe Aap op de foto gezet. Voor deze brandingshoot ben ik richting Wendy gereden in Zaltbommel. Super leuk om ook een keer bij Wendy op bezoek te gaan en haar werkplekje te mogen zien!

Voor de brandingshoot wilde we graag Wendy als ondernemer op de foto zetten maar ook haar klanten een kijkje achter de schermen meegeven van hoe het proces van het maken tot inpakken van de kleding gaat. 

Onwijs leuk vond ik dat om mee te mogen maken!

We hebben na de brandingshoot nog een super leuke podcast opgenomen die te beluisteren is op Spotify:

Wil je meer weten over Hippe Aap? Dan kun je een kijkje gaan nemen op de website:
www.HippeAap.nl

Social media van Hippe Aap:
Instagram | Facebook

2 reacties op “Brandingshoot met Kinderkledingmerk Hippe Aap”

Reacties zijn uitgeschakeld.