de Content Mevrouw

Alles over kleuren met Herma Moolenaar van Mooi Advies Personal Branding & Kleur

Brandingshoot Eindhoven met Herma Moolenaar Mooie Advies Personal branding en Kleur

16 jaar geleden startte Herma Moolenaar haar Adviesbureau voor Personal Branding en Kleur. Uit passie gedreven door kleur en alles wat daarmee te maken heeft adviseert en begeleid Herma vrouwen naar de perfecte kleurencombinatie voor in het dagelijks leven voor haar!

In 2017 begon Herma met het maken van online programma’s. Sindsdien maakt ze online cursussen waarin ze vrouwen alles leert over kleuren en personal branding! 7 maart 2022 start bijvoorbeeld ook haar online cursus “Kleur Jezelf Gelukkig” (check hier haar aanbod). Hierin leert ze je alles over het combineren van kleding en kleuren die echt bij jou passen! Een mega aanrader dus!

Brandingshoot in Eindhoven met Herma Moolenaar van Mooi Advies

Wat een enorm leuke brandingshoot hebben wij gehad. De Brandingshoot deden wij in Eindhoven op een prachtige locatie! Wat een leuk mens in Herma. We hebben super mooie foto’s gemaakt en enorm veel plezier gehad!

Tijdens de podcast hoor je precies waar Herma haar passie ligt. Op het moment dat ze over haar vak begint te praten hang je gelijk aan haar lippen! Wat kan Herma mooi en boeiend vertellen over kleuren en personal branding! Ik ben super geïnspireerd en geënthousiasmeerd geraakt om bewust naar alle kleuren die ik draag te kijken.

Ben jij benieuwd geworden naar de podcast? Deze kun je via spotify luisteren:

Je kunt Herma Moolenaar van Mooi Advies Personal Branding & Kleur vinden op:
https://www.hermamoolenaar.nl
https://www.mooiadvies.nl/

Social Media
Facebook | Instagram | Linked In | Mooi Advies Podcast