de Content Mevrouw

Brandingshoot en Podcast met Foodblogger, Foodfotograaf en receptenontwikkelaar Sanne van @FoodbySann

Brandingshoot FoodbySann

Nog geen 1,5 jaar geleden begon Sanne haar Instagrampagina @Foodbysann en inmiddels heeft ze een heel imperium opgebouwd! Wat begon met een bericht dat ze lichamelijk volledig afgekeurd was zette zich om in een geweldig mooi bedrijf wat zich richt op Glutenvrije, lactosevrije en Vega receptontwikkeling.

Naast receptontwikkeling houd Sanne zich ook bezig met Food fotografie en met deze combinatie maakt ze ook haar blogs op haar website www.foodbysann.com.

Wat een bewondering heb ik voor Sanne en daarom vind ik het ook zo tof dat ik voor haar de brandingshoot heb mogen doen.

De dag begon al vroeg. Wanneer je met een ondernemer gaat fotograferen die zich binnen haar bedrijf de hele dag bezighoud met eten, dan moet daar ook lekker eten bij aanwezig zijn tijdens de brandingshoot!

Toen ik bij Sanne binnen kwam was ze ook nog maar net klaar met het maken van haar Muffins en hebben we alle props bij elkaar gezocht die we wilde gebruiken. Daarna zijn we in de auto gestapt om naar onze mooie shootlocatie te rijden.

Onze shootlocatie van de brandingshoot was bij vakantiehuisjes met de kippen op stok in Baexem, Limburg. Wat een onwijs mooie locatie! De lieve eigenaren Truus en Leo wonen in een prachtige bosrijke omgeving. Vanuit vroeger hadden ze op hun erf 4 kippenhokken staan, waar de kippen bij zonsondergang weer lekker in naar binnen gaan om op stok te gaan. Truus en Leo besloten een aantal jaar geleden, dat ze de kippenhokken in een nieuw jasje wilde steken. Ze hebben de kippenhokken omgebouwd naar luxe vakantiehuisjes die nu verhuurd worden aan vakantiegangers. Wanneer je in de ochtend lekker zit te ontbijten in de vakantiehuisjes krijgen de koeien ook heerlijk hun ontbijt voor de huisjes, en dus alles geeft een super unieke beleving!

Tijdens het shooten kwam eigenaar Leo nog even kijken hoe het met ons ging en vertelde ook vol passie dat hij wandelroutes voor zijn gasten heeft uitgestippeld door de mooie natuur heen van Baexem.

Aangekomen op onze shootlocatie zijn Sanne en ik aan de slag gegaan met de brandingfoto’s maken voor op Sanne haar website en Social Media. Wat hebben we een leuke middag gehad en gave brandingfoto’s gemaakt!

Podcast na de Brandingshoot met FoodbySann

Uiteraard hebben Sanne en ik na de brandingshoot ook een podcast gemaakt. Sanne vertelde over haar bijzondere ondernemersverhaal. Haar verhaal begon al als kindje van 1 jaar, toen kreeg ze reuma en heeft ze jarenlang medicijnen geslikt tegen de reuma. Op haar 16e hadden deze medicijnen haar buikwand zo aangetast dat ze geen eten meer kon verdragen. Voor een echte bourgondische meid is dat natuurlijk verschrikkelijk! Sanne kwam er achter dat ze niet meer tegen lactose en gluten kon en moest toen lactose- en glutenvrij gaan eten. In het begin viel dat zwaar tegen want zoveel lekkers was er niet te verkrijgen op dat gebied. Sanne besloot om op onderzoek uit te gaan en haar te verdiepen in het maken van recepten die èn lactose en glutenvrij waren èn nog eens heerlijk om te eten! Dit deelde ze op haar instagrampagina @foodbysann en in korte tijd groeide haar Instagram pagina uit naar een veelbezochte pagina met meer dan 40.000 volgers! Waar Sanne op haar 16e door de artsen volledig werd afgekeurd en eigenlijk een jong gehandicapte uitkering zou krijgen heeft ze alles op alles gezet om haar leven in kwaliteit te verbeteren door glutenvrije en lactosevrije recepten te ontwikkelen, zelf daar gezonder door te worden èn ook nog eens van dit alles haar werk te maken!

Ik vind het ontzettend knap!

De podcast met het ondernemersverhaal van Sanne kun je vinden op mijn podcast van de Content Mevrouw via spotify (klik)