de Content Mevrouw

Brandingshoot en Podcast met Energetisch therapeute Hellen van den Heuvel

Brandingshoot Deurne

4 jaar geleden besloot Hellen iets te gaan doen met haar gave. Vanaf kind af aan wist ze al dat ze veel meer voelde dan de gemiddelde mens. Al die jaren heeft ze gedacht dat ze hier toch geen andere mensen mee kon helpen totdat ze zelf in een burn-out belandde en besloot om een andere weg in te slaan. Hellen startte de opleiding Energetische Therapie. Een HBO opleiding van 4 jaar met als doel om dit vooral voor haarzelf te doen. De intentie om er voor een ander iets mee te gaan doen was er toen nog totaal niet.

Door de opleiding heen moest ze de opgedane kennis in praktijk gaan brengen en daar kwam ze er in het eerste jaar al achter dat ze bij andere mensen flink wat resultaten boekte. Dit smaakte eigenlijk naar meer maar toch was er nog een kleine twijfel om nu al het roer volledig om te gooien. Hellen besloot haarzelf nog een jaar te geven om daarna te besluiten of de goede resultaten die ze nu bij haar “oefenpersonen” boekte bleven aanhouden. Na haar 2e jaar in haar opleiding bleven deze resultaten aanhouden en Hellen was inmiddels onwijs enthousiast geworden over dit mooie vak! Ze besloot om een eigen praktijk op te zetten. Vorig jaar nam ze dan ook de grote stap om een ruimte te gaan huren om haar praktijk serieus op te zetten, met succes!

Podcast met Energetisch Therapeute Hellen van den Heuvel uit Deurne

In de podcast verteld Energetisch therapeut Hellen van den Heuvel alles over haar praktijk, gelegen in Deurne. Waar haar ondernemersreis begon, hoe ze de praktische aspecten aanpakt, hoe ze aan haar eerste klanten kwam en hoe ze het voelen combineert met het praktische.