de Content Mevrouw

Show your own

authenticity

Jouw brand moet bij jou passen. Waar sta jij voor en wat kun jij voor andere betekenen? Jij laat via jouw brand zien hoe geweldig jij bent! Jij trekt met jouw authenticiteit jouw ideale klant aan.

Ben jij er klaar voor om alle ogen op je gericht te krijgen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ga samen met jou een onweerstaanbare uitstraling creëren!

Confettishoot Eindhoven

VIP
FOTOGRAFIE PAKKET

Brandingshoot Eindhoven

JAARPAKKET
FOTOGRAFIE

Brandingshoot Girlboss

SOCIAL MEDIA
content creatie

Ben jij klaar om jouw Branding te Rocken?

Dit ben ik, Ilse!

Hi! Ik ben Ilse. Kleurrijk, enthousiast en positief. Ik vind het onwijs leuk om met het ondernemerschap bezig te zijn. Ik bevind me dan ook het liefst tussen ondernemers. 

Vanaf 2012 fotografeer ik al en in de tussentijd heb ik onwijs toffe opdrachten mogen uitvoeren! Ik hou ervan om jou als ondernemer authentiek en in je kracht neer te zetten. Je te laten opvallen en je te helpen om je te onderscheiden van de rest. 

Wat ik vaak terug hoor van klanten is dat ze het zo fijn vinden om met mij te werken door mijn enthousiasme en omdat ik altijd meedenk in oplossingen en leuke en creatieve ideëen aandraag. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en ik probeer je ook altijd op je gemak te stellen als het wat spannend of ongemakkelijk voor je is om voor de lens te staan. Ik heb enorm veel geduld en bij mij is niets te gek!

Ik vind het super belangrijk dat JIJ blij bent met jouw beelden en content die ik voor jou maak. Ik hou dan ook van goede communicatie en heb liever een appje of een belletje van de klant te veel erover dan te weinig!